PARKERENGRONINGENCENTRUM

Hoe werkt het online boeken van een parkeerplaats in Groningen?

Bij ParkerenGroningenCentrum vergelijkt u parkeerlocaties en kiest u een gewenste parkeerplaats. U boekt direct de parkeerplaats om verzekerd te zijn van een parkeerplek op de dag van het parkeren.

Plan uw dag

Om te weten wat u moet doen omtrent parkeren, is het verstandig om een dagplanning te maken. Waar moet u zijn? Wanneer moet u waar zijn? Op welke locaties moet u allemaal zijn? Dit zijn handige vragen om te stellen zodat u precies weet waar, wanneer en hoe lang u moet parkeren in Groningen. Vervolgens vult u de parkeertijden in op onze site en zo vindt u de beste deal voor uw dagje in Groningen.

Agenda icoon
Telefoon icoon

Vergelijk parkeeraanbieders in Groningen

Nadat u de gewenste parkeertijden heeft ingevuld, ziet u alle parkeerlocaties die beschikbaar zijn in Groningen. Hierbij ziet u de actuele prijzen, voorzieningen en services. Als u op de kaartweergave drukt, ziet u ook nog eens waar deze parkeerplaatsen zich bevinden. Tijdens het vergelijken van de beschikbare parkeerlocaties kunt u vergelijken op basis van prijs, ligging, faciliteiten en services.

Reserveer uw parkeerplaats

Wanneer u een geschikte parkeerplaats heeft gevonden, kunt u deze direct boeken via onze site. Wij werken hierbij enkel met veilige en betrouwbare betaalmethodes en wij houden u constant op de hoogte van de vorderingen binnen uw reservering. Houd daarom uw mailbox in de gaten, want hier verschijnen alle updates via mails.

Parkeerplek icoon
Printer icoon

Print de reserveringsbevestiging

Nadat u uw reservering heeft voltooid, ontvangt u binnen 24 uur de bevestiging in uw mailbox. Check ook altijd nog even uw spam, indien u na 24 uur nog niks ontvangen hebben. Deze bevestiging is erg belangrijk, want hier vindt u alle informatie die u nodig heeft. Mocht u na 24 uur nog niks hebben ontvangen, dan kunt u ons vragen om opnieuw de bevestiging te versturen. Wij helpen u graag!

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken