PARKERENGRONINGENCENTRUM

Parkeergarage Boterdiep

Parkeergarage Boterdiep is het perfecte startpunt voor een dagje Groningen. Of u nu een dagje gaat shoppen in de binnenstad, een terrasje pakken met een stel oude vrienden of de Bloemenjaarmarkt bezoeken. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u in Groningen moet zijn. En wat is nou een betere parkeerplek dan diegene midden in de stad met een laag parkeertarief? Zorg dat u goedkoop parkeert in Groningen door hier bij deze garage te boeken. Parkeergarage Boterdiep heeft twee ingangen: Boterdiep 85 en Bloemsingel 10. U heeft dus de keuze waar u gaat inrijden.

  • Oplaadpalen aanwezig
  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Adres
Boterdiep 85, 9712LP, Groningen

Parkeer eenvoudig en voordelig

Door de diverse ingangen is het zeer eenvoudig om in de parkeergarage te komen. Dat de parkeergarage twee ingangen heeft is niet zo gek. Het vloeroppervlak meet immers 290 meter bij 120 meter. Voor de beeldvorming, dit is dezelfde grootte als vijf voetbalvelden. De twee ingangen maakt de instroom van de auto's makkelijk en snel. De ondergrondse parkeergarage is met 1200 parkeerplaatsen de grootste garage dat bestaat uit één verdieping van Nederland. U kunt dagelijks inrijden van 07:00 - 23:00. Uitrijden is daarentegen altijd mogelijk, dus ook in de nacht. Parkeergarage Boterdiep heeft acht elektrische oplaadpunten en is voorzien van camerabewaking.

Dichtbij bezienswaardigheden parkeren.

Nabij deze parkeergarage bevindt zich het UMCG, de Stadsschouwburg en het Gerechtsgebouw. Zo bent u al met 4 minuten bij het UMCG en met 5 minuten bij de Stadsschouwburg of de Grote Markt. Uiteraard zijn er veel meer bezienswaardigheden in de buurt. Binnen een minuut bent u bijvoorbeeld bij The Student Hotel of Het Paleis. Eén ding is zeker. Moet u in de binnenstad zijn van Groningen? Dan bent u op het juiste adres bij Parkeergarage Boterdiep. Zorg ervoor dat u niet te veel betaald en reserveer op tijd. Na uw reservering ontvangt u een mail in uw inbox of spambox. In deze bevestigingsmail staat verdere informatie. Heeft u nog vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op met onze klantenservice

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Elektrisch laadstation
  • Toegankelijk voor gehandicapten

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Academiegebouw 0.59 km

Noorderplantsoen 0.62 km

UMCG 0.65 km

Grote Markt 0.66 km

Vismarkt 0.84 km

Zuiderdiep 1.12 km

Oosterpoort 1.44 km

Groningen Hoofdstation 1.56 km

Stadspark 2.37 km

Zernike 2.45 km

Sportcentrum Kardinge 2.61 km

Groningen Europapark 2.62 km

FC Groningen Stadion 2.77 km

Corpus Den Hoorn 3.43 km

Eemskanaal Noordzijde 5.56 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken