PARKERENGRONINGENCENTRUM

Parkeergarage Centrum

In hartje Groningen ligt Parkeergarage Centrum. Dit is op nog geen 50 meter afstand van de Vismarkt. Vanaf deze parkeergarage kunt u de bruisende stad perfect verkennen. Gaat u een dagje winkelen en loopt u tussentijds met zware tassen? Binnen enkele minuten zet u de tassen in uw auto om vervolgens weer verder te winkelen. De ingang van Parkeergarage Centrum is in de Haddingestraat.

  • Oplaadpalen aanwezig
  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Adres
Haddingestraat 6, 9711KB, Groningen

Parkeren bij de Vismarkt

Parkeren in Groningen centrum is erg gewild. U bent in het midden van het gebied de Diepenring en op korte loopafstand van de Grote Markt, Herestraat en de Martinitoren. Hierdoor hoeft u niet verder te reizen met het openbaar vervoer of een lange afstand te lopen. Aan de Vismarkt zit de oude Korenbeurs waar tegenwoordig een Albert Heijn gevestigd zit. Enkele dagen in de week vindt u op de Vismarkt dergelijke voedselkraampjes. Ook zijn er in de buurt veel leuke restaurants aanwezig zoals onder andere Huize Maas, Sumo, de welbekende Drie Gezusters en Humphrey's. Kortom, u hoeft zich niet te vervelen wanneer u parkeert in Groningen centrum. 

Perfecte parkeerlocatie in centrum Groningen

Groningen is een gezellige stad waarbij u veel bezienswaardigheden op loopafstand kunt bekijken. Als u eenmaal geparkeerd staat in het centrum, komt u binnen 10 minuten lopen de grootste toeristische attracties van Groningen tegen. Daarom is Parkeergarage Centrum het ideale beginpunt voor een dagje in Groningen. In de garage hangen camera's die toezicht houden. Komt u met de elektrische auto? Dan kunt u deze bij Parkeergarage Centrum opladen. Bekijk ook onze andere parkeerlocaties en vind uw gewenste parkeerplek in Groningen. Nadat u uw reservering heeft geplaatst, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin verdere informatie. Lees hier hoe het parkeren in Groningen werkt.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren
  • Elektrisch laadstation

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Vismarkt 0.07 km

Zuiderdiep 0.22 km

Grote Markt 0.31 km

UMCG 0.31 km

Academiegebouw 0.35 km

Groningen Hoofdstation 0.66 km

Oosterpoort 0.78 km

Noorderplantsoen 1.06 km

Stadspark 1.75 km

Groningen Europapark 1.86 km

FC Groningen Stadion 2.1 km

Corpus Den Hoorn 2.59 km

Sportcentrum Kardinge 3.12 km

Zernike 3.16 km

Eemskanaal Noordzijde 5.72 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken