PARKERENGRONINGENCENTRUM

Parkeergarage Circus

Onder het winkelcentrum De Beren in Groningen vindt u Parkeergarage Circus. Deze parkeergarage is ideaal wanneer u goedkoop wilt parkeren in Groningen voor een dagje winkelen of aan de Korreweg moet zijn. Dankzij de lage parkeertarieven hoeft u geen fortuin uit te geven aan het parkeren in de stad. Dit maakt een dagje in Groningen nog leuker!

  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Adres
Korreweg 9, 9714 AA, Groningen

Voorzieningen van parkeergarage in Groningen

Vanaf Parkeergarage Circus kunt u lopend naar het Noorderplantsoen. Dit is het park van Groningen in de stad waar oud en jong samenkomt om te genieten van de natuur. Ook het centrum is goed te bereiken vanaf deze parkeerlocatie. Met 10 minuten lopen bereikt u al de grachten om de bruisende binnenstad. Het is zeer gemakkelijk parkeren in de ruime parkeergarage met een capaciteit van 300 parkeerplaatsen. Ook heeft Parkeergarage Circus 6 extra grote parkeerplekken voor mindervaliden. Over de veiligheid van uw auto hoeft u zich geen zorgen te maken. De overdekte parkeergarage wordt bewaakt door middel van een slagboom en camera's.

Parkeren bij de Korreweg

Bij het winkelcentrum De Beren vindt u onder andere de Jumbo, Kruidvat & Kapperszaken en de slijterij van Groningen. Heeft u de tassen vol met uw aankopen? Dan kunt u gerust eerst de tassen in de auto laden en weer met lege handen verder winkelen. Wel zo makkelijk met een parkeergarage om de hoek die 24/7 geopend is. Wilt u graag zeker weten dat u een parkeerplek vindt in de buurt waar u moet zijn? Dan adviseren wij u om vooraf uw parkeerplaats te reserveren op ParkerenGroningenCentrum. Wij bieden u naast de laagste prijs ook de mogelijkheid om reviews van eerdere bezoekers te lezen en prijzen te vergelijken van parkeerlocaties in Groningen. Na uw reservering ontvangt u binnen 24 uur een bevestigingsmail met verdere informatie.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Toegankelijk voor gehandicapten
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Noorderplantsoen 1.28 km

UMCG 1.3 km

Grote Markt 1.31 km

Academiegebouw 1.34 km

Vismarkt 1.55 km

Zuiderdiep 1.79 km

Oosterpoort 1.91 km

Sportcentrum Kardinge 1.94 km

Groningen Hoofdstation 2.27 km

Zernike 2.45 km

Groningen Europapark 3.06 km

FC Groningen Stadion 3.1 km

Stadspark 3.15 km

Corpus Den Hoorn 4.19 km

Eemskanaal Noordzijde 5.06 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken