PARKERENGRONINGENCENTRUM

Parkeergarage Damsterdiep

Parkeergarage Damsterdiep is in 2015 uitgeroepen tot de beste parkeergarage van Nederland. Dit is natuurlijk niet voor niks. De bereikbaarheid van deze garage is immers zeer goed te noemen dankzij de ringweg. Niet alleen de bereikbaarheid is ideaal, ook de parkeerlocatie. Vanaf Parkeergarage Damsterdiep bent u binnen 9 minuten op de Grote Markt en bij de Martinitoren. De Herestraat, de Stadsschouwburg en het UMCG is daarbij ook prima op loopafstand te bereiken. Eenvoudig in parkeren in Groningen kan hier.

  • Beveiligingscamera's
  • Overdekte parkeerplaats
  • Oplaadpalen aanwezig

Adres
Damsterplein 5, 9711 SX, Groningen

Parkeergarage in Groningen met kunst

De garage is ruime en goed verlichte plek. Over de veiligheid van uw auto hoeft u zich geen zorgen te maken. Door middel van camera's wordt er toezicht gehouden op uw auto. Deze parkeergarage in Groningen zet namelijk maximaal in op de beleving van de bezoeker. Dit doen zij door de garage te voorzien van diverse kunstobjecten. De kunst wordt op de plafonds geprojecteerd aan de hand van licht projectie. Zo is er bijvoorbeeld 'de illusie van controle' van Martijn Veldhoen te vinden.

Parkeren bij elektrisch oplaadpunt

Parkeergarage Damsterdiep heeft een capaciteit van 510 parkeerplaatsen waarvan 4 mindervaliden plaatsen en 4 elektrische oplaadpunten. Tijdens uw bezoek aan Groningen staat uw auto veilig en droog geparkeerd in de overdekte garage. Over de parkeertijden hoeft u niet na te denken, want de parkeergarage is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Zo kunt u gerust De Oosterpoort, Holland Casino of de uitgaanscentra Peperstraat, Schuitendiep en Poelestraat bezoeken. Een parkeerplek kunt u nu vooraf boeken op ParkerenGroningenCentrum. Profiteer hierbij van de laagste prijzen! Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met daarin verdere praktische informatie.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Toegankelijk voor gehandicapten
  • Elektrisch laadstation

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Oosterpoort 0.38 km

UMCG 0.61 km

Grote Markt 0.61 km

Zuiderdiep 0.68 km

Vismarkt 0.72 km

Academiegebouw 0.88 km

Groningen Hoofdstation 1.08 km

Groningen Europapark 1.53 km

Noorderplantsoen 1.57 km

FC Groningen Stadion 1.63 km

Stadspark 2.39 km

Sportcentrum Kardinge 2.63 km

Corpus Den Hoorn 2.98 km

Zernike 3.58 km

Eemskanaal Noordzijde 5.04 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken