PARKERENGRONINGENCENTRUM

Parkeergarage Euroborg

Parkeergarage Euroborg is een centraal gelegen parkeergarage bij de Euroborg. Alle faciliteiten voor een gezellige avond zijn aanwezig. Dit komt door het diverse aanbod aan bedrijven rondom de Euroborg. Na een gezellig avondje eten bij de Wok Euroborg kunt u uw avond voortzetten in de Fair Play Casino. Ook kunt u de nieuwste film bekijken in de Kinopolis bioscoop. Uiteraard zijn de Jumbo, Noorderpoort en de Plaza Sportiva op loopafstand te bezoeken vanaf de parkeergarage.

  • Oplaadpalen aanwezig
  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Adres
Boumaboulevard 115, 9723 ZS, Groningen

Parkeren voor FC Groningen

Met de 900 parkeerplaatsen biedt de gemeentelijke parkeergarage genoeg ruimte voor alle bezoekers van de Euroborg. Wanneer onze trots van het Noorden speelt, is de verkeersstroom naar Parkeergarage Euroborg erg groot. Daarom adviseren wij u om tijdig vooraf een parkeerplek te reserveren. Niet alleen heeft u gegarandeerd een parkeerplek, ook hoeft u ter plekke niet meer in de lange rij te staan om te betalen. Wij maken het parkeren in Groningen bij de Euroborg hierdoor nog eenvoudiger. Dat het eenvoudiger wordt is niet het enige voordeel. Ook wordt het voordeliger! U betaalt immers bij ons de laagste prijs. 

Veilige parkeergarage in Groningen

De Euroborg is de thuishaven van FC Groningen. Toch faciliteert de parkeergarage meer dan alleen de voetbalfans. Parkeergarage Euroborg speelt hierbij heel goed in op de diverse doelgroepen. Zo is de parkeergarage uitgerust van goede verlichting en zijn er mindervalide plaatsen en elektrische oplaadpunten aanwezig. Daarnaast heeft deze parkeerlocatie een goede beveiliging met cameratoezicht. Door de ruime openingstijden hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de tijd. U kunt namelijk parkeren vanaf 07:00 tot en met 02:00. Is Parkeergarage Euroborg vol? Bekijk dan Parkeergarage Station Europapark. Dit is een parkeergarage die ideaal is voor treinreizigers en bezoekers aan het Europapark. Nadat u uw keuze heeft gemaakt over de parkeerlocatie, kunt u binnen enkele stappen de reservering voltooien. Na de betaling ontvangt u een bevestigingsmail met verdere praktische informatie (zie ook onze hoe werkt het pagina). Heeft u nog andere vragen, kijk op onze veelgestelde vragen.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Elektrisch laadstation
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

FC Groningen Stadion 0.09 km

Groningen Europapark 0.49 km

Oosterpoort 1.3 km

Groningen Hoofdstation 1.89 km

Zuiderdiep 1.89 km

Vismarkt 2.12 km

Grote Markt 2.13 km

UMCG 2.14 km

Academiegebouw 2.37 km

Corpus Den Hoorn 2.95 km

Noorderplantsoen 3.09 km

Stadspark 3.13 km

Sportcentrum Kardinge 3.42 km

Eemskanaal Noordzijde 4.76 km

Zernike 5.15 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken