PARKERENGRONINGENCENTRUM

Parkeergarage MartiniPlaza

Parkeergarage Martiniplaza is de ideale parkeerplek als u het MartiniPlaza wilt bezoeken. Dit is een grote Groningse locatie voor sportevenementen, beurzen, concerten en congressen. Ook worden er diverse tentoonstellingen getoond. Verder is het de thuishaven voor de basketbalwedstrijden van Donar. Raadpleeg de website van MartiniPlaza om de agenda te bekijken. MartiniPlaza beschikt over twee parkeerlocaties. Zo is er een parkeerterrein met 1500 parkeerplaatsen en een parkeergarage met 600 parkeerplaatsen.

  • Overdekte parkeerplaats

Adres
Leonard Springerlaan 11A, 9727KB, Groningen

Parkeren voor de deur in Groningen

Parkeergarage MartiniPlaza met 600 parkeerplaatsen zit tegenover de hoofdingang van het Martiniplaza. Wanneer u dus een evenement bezoekt in MartiniPlaza kunt u direct oversteken en droog naar binnen lopen. U kunt een uitrijkaart bij MartiniPlaza halen. Als u na uw evenement niet in de rij wilt staan om uw parkeer-ticket te halen, kunt u ook vooraf bij de kassa uw ticket halen. Bij voorstellingen kunt u zelfs tegen een gereduceerd evenemententarief een uitrijkaart kopen. Zo kunt u nog voordeliger parkeren in Groningen. De hoogte van het tarief is afhankelijk van de voorstelling of het evenement.

Parkeerplaatsen voor gehandicapten

Ook zijn er acht parkeerplaatsen voor bezoekers met een gehandicaptenparkeerkaart. Deze zijn te vinden aan de Leonard Springerlaan. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan begeleiden de medewerkers van Martiniplaza u graag naar de theaterzaal. Wanneer u slecht ter been bent, kunt u bij de receptie een bruikleen-rolstoel lenen. Een rolstoel reserveren kan via 050 5222818. Ook aan elektrische auto's is gedacht. Op het parkeerdek van MartiniPlaza zitten zes oplaadpalen. De oplaadpunten staan rechts van de betaalautomaat. De MartiniPlaza is gunstig gelegen aan de snelweg A7 dichtbij de kruising met de A28. Profiteer van de laagste prijs en boek direct uw parkeerplek. Laat het u niet overkomen dat u geen plek meer kunt vinden op de dag zelf. Boek daarom online uw parkeerplek in Groningen.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Stadspark 0.77 km

Corpus Den Hoorn 0.98 km

Groningen Hoofdstation 1.04 km

Zuiderdiep 1.51 km

Vismarkt 1.69 km

Oosterpoort 1.87 km

Academiegebouw 1.88 km

Grote Markt 1.95 km

UMCG 1.96 km

Groningen Europapark 2.04 km

Noorderplantsoen 2.27 km

FC Groningen Stadion 2.47 km

Zernike 4.14 km

Sportcentrum Kardinge 4.72 km

Eemskanaal Noordzijde 7.01 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken