PARKERENGRONINGENCENTRUM

Parkeergarage Museum

In het zuidelijke deel van het centrum bevindt zich Parkeergarage Museum. Deze parkeergarage is op 1 minuut loopafstand van de Pathé bioscoop en op 4 minuten loopafstand van het Groninger Museum. De parking heeft een capaciteit van 225 parkeerplekken. Goedkoop parkeren in Groningen is vaak lastig, maar niet onmogelijk. Bij Parkeergarage Museum betaalt u een voordelig parkeertarief. 

  • Overdekte parkeerplaats

Adres
Herepoortenmolendrift 2, 9711DG, Groningen

Parkeren in centrum van Groningen

De parkeergarage zit op een goede loopafstand van de binnenstad van Groningen. Binnen 5 minuten bent u al op de Vismarkt en kunt u heerlijk struinen over de markt. Wanneer u de markt gehad heeft, kunt u verder richting de Grote Markt of de Herestraat. In de Herestraat vindt u onder andere de bekende kledingwinkels zoals Zara, W.E., Costes, River Island, Monki en Superdry. Heeft u andere afspraken staan en moet u tussendoor een kleine boodschap halen? Dit kan ook op de Vismarkt. Rondom de Vismarkt zitten veel winkels gevestigd met aan de kop de oude Korenbeurs met daarin de Albert Heijn. 

Onbeperkte openingstijden bij parkeergarage

Zelfs wanneer u onverwachts langer blijft in Groningen dan u had verwacht, hoeft u zich nog geen zorgen te maken over uw auto. De parkeergarage is 24/7 geopend en u kunt dus altijd uitrijden wanneer het u uitkomt. Parkeergarage Museum kent een maximale inrijhoogte van 1,95 meter. Let hierop als u van plan bent hier te gaan parkeren. Verder zijn er geen elektrische oplaadpunten aanwezig in de garage. In dezelfde straat zit Parkeergarage Bios gevestigd. Mocht Parkeergarage Museum vol zitten, kunt u altijd kijken of daar nog plek is. Heeft u een parkeergarage gekozen? Reserveer dan direct uw parkeerplek op ParkerenGroningenCentrum. Dit bespaart u stress op de dag zelf en u bent ook nog voordeliger uit aangezien u hier de laagste prijs krijgt. 

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Zuiderdiep 0.06 km

Vismarkt 0.34 km

Groningen Hoofdstation 0.46 km

Grote Markt 0.53 km

UMCG 0.53 km

Oosterpoort 0.6 km

Academiegebouw 0.63 km

Noorderplantsoen 1.33 km

Groningen Europapark 1.6 km

Stadspark 1.72 km

FC Groningen Stadion 1.86 km

Corpus Den Hoorn 2.41 km

Sportcentrum Kardinge 3.23 km

Zernike 3.43 km

Eemskanaal Noordzijde 5.7 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken