PARKERENGRONINGENCENTRUM

Parkeergarage Oosterpoort

U vindt naast het theater De Oosterpoort de Parkeergarage Oosterpoort. Dit ligt ten zuiden van het centrumgebied de Diepenring. Vanaf deze parkeergarage kunt u eenvoudig de grote winkelstraten bezoeken. Met 8 minuten loopt u naar de Herestraat. Wilt u goedkoop parkeren bij De Oosterpoort dan bent u bij deze parkeergarage aan het juiste adres.

  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Adres
Trompsingel 23, 9724DA, Groningen

Parkeren bij theater De Oosterpoort

Het theatergebouw De Oosterpoort heeft veel evenementen omtrent muziek en theater. Wanneer u bijvoorbeeld een optreden wilt bijwonen, kunt u direct onder het gebouw parkeren. Met een capaciteit van 296 parkeerplekken heeft Parkeergarage Oosterpoort genoeg plek voor alle bezoekers. De garage is van maandag tot en met zondag geopend van 07:00 - 23:00. Hierbij is het wel mogelijk om 24/7 uit te rijden. Als een optreden van De Oosterpoort langer duurt dan 23:00, dan is de parkeergarage tot één uur na het optreden geopend. Op deze manier werken de parkeergarage en het theater goed samen en zorgen ze samen voor de beste beleving.

Goede parkeervoorzieningen in Groningen

De parkeergarage zit op een ideale locatie. Niet alleen kunt u eenvoudig het theater bezoeken, ook het hoofdstation als het Groninger museum zijn op loopafstand. Binnen 10 minuten lopen bent u al bij het Groningse museum. Ook de parkeergarage zelf is prima in orde. Uw auto wordt bewaakt aan de hand van camera's en staat droog in de overdekte garage. Ook heeft u ook kentekenherkenning. Er zijn daarnaast extra grote parkeerplekken aanwezig voor mindervaliden. Parkeergarage Damsterdiep zit dichtbij deze parkeergarage, maar is handiger wanneer u bij het Damsterdiep moet zijn. Nadat u de gewenste parkeerlocatie heeft gevonden, kunt u binnen een paar stappen direct boeken. 

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren
  • Toegankelijk voor gehandicapten

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Oosterpoort 0.1 km

Zuiderdiep 0.55 km

Vismarkt 0.74 km

Grote Markt 0.77 km

UMCG 0.77 km

Groningen Hoofdstation 0.8 km

Academiegebouw 0.99 km

Groningen Europapark 1.23 km

FC Groningen Stadion 1.42 km

Noorderplantsoen 1.72 km

Stadspark 2.16 km

Corpus Den Hoorn 2.62 km

Sportcentrum Kardinge 2.99 km

Zernike 3.79 km

Eemskanaal Noordzijde 5.26 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken