PARKERENGRONINGENCENTRUM

Parkeergarage Ossenmarkt

Parkeergarage Ossenmarkt is gelegen ten noorden van het centrum. Het gaat om een ondergrondse garage onder de Ossenmarkt en vlakbij de rechtbank. Deze garage werd aan het begin van de jaren negentig ontworpen, omdat het steeds lastiger werd om in de binnenstad van Groningen te parkeren. Deze parking zit net buiten de grachten en is daarom ideaal voor een dagje winkelen in de binnenstad. Door Parkeergarage Ossenmarkt kunt u weer eenvoudig parkeren in Groningen.

  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Adres
Ossenmarkt 10, 9712NZ, Groningen

Parkeergarage rondom monumentale panden

Rondom de Ossenmarkt staan aan drie kanten monumentale panden waar rekening mee moest worden gehouden tijdens het bouwen. Daarnaast was er niet heel veel ruimte beschikbaar. Daarom werd besloten om voor een ronde parkeergarage constructie te gaan. Hier zat het minste werk in gezien de omringende gebouwen. Ondanks de beperkte ruimte passen er door de ronde constructie wel 320 auto's in de parking. Hierbij heeft de parkeergarage een maximale inrijhoogte van 2,05 meter.  De ossenmarkt zit op een prima locatie van de binnenstad. In slechts 7 minuten bent u al op de Grote Markt en komt u over de Oude Ebbingestraat of de Oude Boteringestraat met diverse winkels.

Op 3 minuten van centrum Groningen parkeren

Een dagje winkelen in Groningen kan perfect wanneer u parkeert bij Parkeergarage Ossenmarkt. Naar de Herestraat duurt het slechts 7 minuten voordat u daar bent. Toch begint uw winkeldagje al veel eerder. Direct wanneer u de grachten over bent zult u al verschillende winkels tegenkomen waar u uw ogen uit kunt kijken. In de parkeergarage zijn toiletten aanwezig en heeft u mobiel netwerk. U kunt de parkeergarage uit met de lift. U ontvangt een bevestigingsmail met daarin verdere informatie over het parkeren na de voltooiing van uw reservering. Lees die mail en onze parkeertips goed door om zo goed voorbereid mogelijk op pad te gaan. Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze klantenservice of bekijk de veelgestelde vragen pagina. 

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Academiegebouw 0.31 km

UMCG 0.47 km

Grote Markt 0.47 km

Noorderplantsoen 0.52 km

Vismarkt 0.58 km

Zuiderdiep 0.87 km

Groningen Hoofdstation 1.28 km

Oosterpoort 1.3 km

Stadspark 2.06 km

Groningen Europapark 2.46 km

Zernike 2.56 km

FC Groningen Stadion 2.65 km

Sportcentrum Kardinge 2.87 km

Corpus Den Hoorn 3.13 km

Eemskanaal Noordzijde 5.74 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken