PARKERENGRONINGENCENTRUM

Parkeergarage Provinciehuis

Parkeergarage Provinciehuis vindt u in het centrum onder het Provinciehuis. De in- en uitgangen voor de voetgangers sluiten direct aan op het Provinciehuis. Deze parkeergarage is niet alleen handig als u bij het Provinciehuis moet zijn, maar ook wanneer u een dag wilt winkelen in Groningen. Binnen 4 minuten loopt u naar de Grote Markt en de Martinitoren. U kunt via de Grote Markt prima lopen naar de Herestraat en de Vismarkt. Wacht niet langer en boek uw parkeerplaats in Groningen online.

  • Oplaadpalen aanwezig
  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Adres
Sint Jansstraat 4, 9712JN, Groningen

Parkeren in avonduren en weekend

Overdag is Parkeergarage Provinciehuis alleen toegankelijk voor medewerkers van het Provinciehuis. Om optimaal gebruik te maken van de parkeergarage is deze in de avonduren en in het wekend geopend voor derden. Op zaterdag is Parkeergarage Provinciehuis geopend om 10:00 en op zondag om 12:00. Let wel op de tijd, want het is niet mogelijk om 24 uur uit te rijden. De parkeergarage gaat dicht om 24:00. Ondanks de beperkte openingstijden is het wel een ideale plek om te parkeren. Binnen enkele minuten kunt u al diverse winkels inlopen en in de garage zelf zijn vier elektrische oplaadpunten en drie mindervaliden plaatsen aanwezig. 

Veilig parkeren in Groningen

Met een capaciteit van 125 parkeerplaatsen is Parkeergarage Provinciehuis een relatief kleine parkeergarage. Wanneer u vooraf uw parkeerplek heeft gereserveerd werkt dit in uw voordeel. Zo is de parkeergarage wel ruim opgezet en hoeft u niet lang te zoeken naar uw auto op de terugweg. Deze parking is gebouwd voor normale particuliere auto's en daarom heeft het een maximale inrijhoogte van 1.90 meter. Wilt u liever iets buiten de stad parkeren? Bekijk dan Parkeergarage Damsterdiep. Binnen 10 minuten loopt u vanaf het Damsterdiep naar de Grote Markt. Als u goedkoop wilt parkeren in Groningen, dan is een parkeergarage buiten het centrum een goede optie. Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail. In deze E-mail staat verdere praktische informatie omtrent het parkeren. Lees dit en onze parkeertips goed door om goed voorbereid op pad te gaan.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Elektrisch laadstation
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

UMCG 0.24 km

Grote Markt 0.25 km

Vismarkt 0.47 km

Academiegebouw 0.51 km

Zuiderdiep 0.6 km

Oosterpoort 0.72 km

Groningen Hoofdstation 1.09 km

Noorderplantsoen 1.16 km

Groningen Europapark 1.91 km

FC Groningen Stadion 2.05 km

Stadspark 2.25 km

Sportcentrum Kardinge 2.63 km

Corpus Den Hoorn 3.04 km

Zernike 3.16 km

Eemskanaal Noordzijde 5.27 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken