PARKERENGRONINGENCENTRUM

Parkeergarage Rademarkt

Parkeergarage Rademarkt is voorzien van alle gemakken. De garage ligt in het zuidelijk deel bij het politiebureau en dichtbij de Sint-Jozefkathedraal. De locatie maakt het ideaal om hier te parkeren voor een bezoekje aan de binnenstad. Al binnen 4 minuten staat u namelijk in de grote winkelstraat van Groningen. Ook wanneer u een avond wilt bowlen bij Bowling & Partycentrum Groningen kunt u hier perfect parkeren. U loopt immers met 2 minuten van de parkeergarage naar de bowlingbaan. 

  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Adres
Rademarkt 27, 9711CS, Groningen

Binnen 5 minuten in hartje Groningen

Rondom het zuidelijk deel van de binnenstad vindt u naast het bowlingcentrum genoeg andere leuke locaties. Zo kunt u een kijkje nemen bij Wijnkelder van 't Huys, eten bij Moro. Daarnaast kunt u nog een gezellige avond besteden bij Holland Casino of bij Brownies & Downies langsgaan. Natuurlijk kunt u uw dag van te voren helemaal plannen en langs alle hotspots van Groningen gaan. De meeste hotspots kunt u lopend bereiken aangezien u binnen 5 minuten in de binnenstad bent. Ook het Groninger Museum is op loopafstand. Als u deze wilt bezoeken, kunt u langs de Herebinnensingel lopen. 

Parkeergarage met veel voorzieningen

Parkeergarage Rademarkt heeft niet alleen een ideale locatie, maar is ook ideaal wat betreft de openingstijden. De garage is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de parkeertijden. U kunt daarentegen onbezorgd uw dag beginnen en rustig aan doen. Uw auto wordt beveiligd met camera's en zal droog en schoon blijven in de overdekte parkeergarage. In de garage heeft u nog gewoon mobiel netwerk en kunt u met de lift naar de uitgang. In Parkeergarage Rademarkt zijn geen elektrische oplaadpunten aanwezig. Spreekt deze parkeergarage u aan? Reserveer dan direct een parkeerplaats op ParkerenGroningenCentrum en geniet van de laagste prijsgarantie! Bekijk voor vragen onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

Mocht u zich nog afvragen hoe het online boeken van een parkeerplek werkt, dan kunt u onze 'hoe werkt het' pagina bezoeken.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren
  • 0.1km naar vertrekhal

Bezienswaardigheden

Zuiderdiep 0.35 km

Oosterpoort 0.36 km

Vismarkt 0.48 km

Grote Markt 0.49 km

UMCG 0.5 km

Academiegebouw 0.71 km

Groningen Hoofdstation 0.75 km

Noorderplantsoen 1.44 km

Groningen Europapark 1.5 km

FC Groningen Stadion 1.69 km

Stadspark 2.05 km

Corpus Den Hoorn 2.67 km

Sportcentrum Kardinge 2.94 km

Zernike 3.52 km

Eemskanaal Noordzijde 5.37 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken