PARKERENGRONINGENCENTRUM

Parkeergarage Station Europapark

Een afspraak in de Mediacentrale, bezoekje aan het gemeentekantoor of een wedstrijd bekijken van FC Groningen. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u goedkoop in de buurt van Europapark wilt parkeren. Parkeergarage Station Europapark biedt voor u dan de uitkomst. Ook wanneer Europapark niet uw eindbestemming is, kunt u hier prima parkeren als een Park & Ride. U parkeert namelijk tegen een gereduceerd tarief als u na het parkeren verder reist met de trein.

  • Overdekte parkeerplaats
  • Oplaadpalen aanwezig
  • Beveiligingscamera's

Adres
Verlengde Lodewijkstraat 300, 9723 AK, Groningen

P+R Parkeergarage van Groningen

Het Station Europapark dient als perfecte opstaplocatie om verder te reizen. Vanaf het parkeergarage bent u binnen 3 minuten lopen op het juiste perron. Ook het Centraal Station van Groningen is op 6 minuten afstand met de trein. Liever niet de trein, maar met de bus? Geen enkel probleem. Er gaan genoeg buslijnen richting het centrum. Kortom, alle middelen die nodig zijn voor een goede P+R zijn aanwezig bij Parkeergarage Station Europapark. Over de veiligheid van uw auto hoeft u zich geen zorgen te maken, er wordt namelijk gebruikgemaakt van beveiligingscamera's. Daarnaast staat uw auto droog en schoon geparkeerd in de overdekte parkeergarage. Is deze parkeergarage vol, kijk dan even bij de parkeergarage Euroborg. Reserveren gaat bij ons zeer gemakkelijk, kijk bij onze hoe werkt het of veelgestelde vragen.

Geschikte parkeerplek voor iedereen

Aan iedereen is gedacht bij deze parkeergarage. Zo is de garage geheel rolstoelvriendelijk met mindervalide plaatsen en zijn er 4 elektrische oplaadpunten aanwezig. U kunt de parkeergarage uitlopen via de trap of u neemt het comfort van de lift. Loopt de wedstrijd iets uit? U krijgt hierdoor geen stress, want de parkeergarage is 24/7 geopend. Door de goede verlichting en de ruime garage is het eenvoudig om uw auto weer terug te vinden. Wilt u parkeren bij Parkeergarage Station Europapark? Twijfel niet langer en boek direct uw parkeerplaats op ParkerenGroningenCentrum. Ervaar niet alleen het gemak van vooraf reserveren, maar ook de voordelige prijzen! Bekijk onze parkeertips om zo goed mogelijk voorbereid op pad te gaan.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Elektrisch laadstation
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Groningen Europapark 0.08 km

FC Groningen Stadion 0.41 km

Oosterpoort 1.11 km

Groningen Hoofdstation 1.52 km

Zuiderdiep 1.61 km

Vismarkt 1.87 km

Grote Markt 1.93 km

UMCG 1.93 km

Academiegebouw 2.13 km

Corpus Den Hoorn 2.51 km

Stadspark 2.71 km

Noorderplantsoen 2.86 km

Sportcentrum Kardinge 3.62 km

Zernike 4.96 km

Eemskanaal Noordzijde 5.18 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken