PARKERENGRONINGENCENTRUM

Parkeergarage Westerhaven

In het winkelgebied Westerhaven vindt u ook de Parkeergarage Westerhaven. U kunt hier dicht in de buurt parkeren van de Primark en de Mediamarkt. De parkeergarage bevindt zich naast de Primark. Gaat u binnenkort een dagje winkelen in de stad? Dan kunt u hier goedkoop parkeren in Groningen. Niet alleen bent u voordelig uit, u kunt ook direct aan het shoppen beginnen. U hoeft namelijk niet eerst een kwartier te lopen voordat u de winkels bereikt. 

  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Adres
Westerhaven 17, 9718AC, Groningen

Parkeergarage dichtbij winkels in Groningen

U start uw dag in centrum-west. Hier bevinden zich al enkele winkels. Nadat u de winkels in Westerhaven heeft gehad, kunt u doorlopen naar de Vismarkt, Grote Markt en het Nederlands Scheepvaartmuseum. Binnen 10 minuten staat u op de Vismarkt en kunt u genieten van de kraampjes en de gezellige winkels. Vanaf de Vismarkt loopt u snel naar de grote winkelketens in de Herestraat. Zo zult u bijvoorbeeld de Pull & Bear, Men at Work, G-Star RAW, River Island, Superdry en KIKO Milano tegenkomen. 

Veilig parkeren in de binnenstad

Parkeergarage Westerhaven is uitgerust van camerabewaking. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw auto. Hij staat veilig en droog geparkeerd in een schone parkeergarage. De garage heeft daarnaast een capaciteit van 800 parkeerplekken. U kunt op één van die 800 parkeerplekken parkeren als u een maximale doorrijhoogte heeft van 1,95 meter. Er zijn geen elektrische oplaadpunten aanwezig. Deze parkeergarage probeert u zo goed mogelijk te ontlasten van stress. Daarom zijn zij 24/7 geopend. U wilt immers geen stress van een strak tijdschema. Boek een parkeerplek van Parkeergarage Westerhaven of bekijk Parkeerterrein Eendrachtskanaal en Parkeergarage centrum. Nadat u een keuze heeft gemaakt en gereserveerd, ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie. 

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Vismarkt 0.61 km

Academiegebouw 0.65 km

Zuiderdiep 0.68 km

Groningen Hoofdstation 0.72 km

Grote Markt 0.84 km

UMCG 0.84 km

Noorderplantsoen 0.96 km

Stadspark 1.21 km

Oosterpoort 1.33 km

Groningen Europapark 2.23 km

Corpus Den Hoorn 2.3 km

FC Groningen Stadion 2.54 km

Zernike 2.97 km

Sportcentrum Kardinge 3.66 km

Eemskanaal Noordzijde 6.33 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken