PARKERENGRONINGENCENTRUM

Parkeerterrein Eendrachtskanaal

Aan de Eendrachtskade Zuidzijde 2 vindt u het fijne Parkeerterrein Eendrachtskanaal. Een bezoekje aan het centrum van Groningen is ideaal vanaf dit parkeerterrein. Niet alleen loopt u langs het mooie Eendrachtskanaal, ook zult u verstelt staan van de vele leuke winkels die zich bevinden op de route richting het centrum. Wat is er nou mooier dan goedkoop parkeren in Groningen? Niets! Daarom willen wij dit voor u regelen. Voldoet Parkeerterrein Eendrachtskanaal toch niet aan uw wensen? Bekijk dan onze andere goedkope parkeerlocaties in Groningen en vind de ideale parkeerplaats. 

  • Afgesloten parkeerterrein

Adres
Eendrachtskade 2, 9726CW, Groningen

Parkeren op loopafstand van Westerhaven in Groningen

Voordat u bij de Herestraat bent om een dag flink te winkelen, komt u langs de Westerhaven. Hier vindt u onder andere de Primark en de Media Markt. Naast deze twee grote winkelketens is Westerhaven rijk aan wat kleinere winkelketens zoals Only, Denderz, Leapp Store en Topmerk Schoenen. Liever nog eventjes uitrusten na uw lange reis? Ga dan langs Kaldi voor een lekker kopje koffie. Wanneer u Westerhaven uit bent, loopt u zo naar de Vismarkt. Dit plein is meerdere dagen in de week vol met marktkraampjes en prima om op de terugweg de laatst benodigde boodschappen te doen.

Beperkt aantal plekken in parkeergarage

Dat Parkeerterrein Eendrachtskanaal een beperkt aantal parkeerplaatsen heeft is voordelig, maar kan ook nadelig zijn. Bent u namelijk wel op tijd om één van de 30 gewilde parkeerplekken te bemachtigen? Hier hoeft u niet lang over na te denken wanneer u vooraf in alle rust uw parkeerplaats bij ons reserveert. Zo blijven alleen nog maar de voordelen van een kleinere parkeergarage over. Doordat het parkeerterrein 24/7 geopend is, hoeft u geen stress te ervaren over de tijd. U kunt dus gerust nog even die hartstikke leuke winkel op de hoek bezoeken of uw laatste kopje koffie nemen bij dat leuke tentje. Nadat u uw reservering heeft voltooid, zult u een bevestigingsmail ontvangen met daarin verdere informatie. Lees deze informatie goed door voor een soepele verloop.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Beveiligd parkeren
  • Toegankelijk voor gehandicapten

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Groningen Hoofdstation 0.67 km

Vismarkt 0.72 km

Zuiderdiep 0.74 km

Academiegebouw 0.78 km

Grote Markt 0.96 km

UMCG 0.96 km

Stadspark 1.08 km

Noorderplantsoen 1.08 km

Oosterpoort 1.38 km

Corpus Den Hoorn 2.16 km

Groningen Europapark 2.22 km

FC Groningen Stadion 2.54 km

Zernike 3.06 km

Sportcentrum Kardinge 3.78 km

Eemskanaal Noordzijde 6.43 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken