De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Parkeertips

Een plek voor de auto vinden kan soms best lastig zijn. Niet altijd vindt u in de buurt een geschikte plek en anders een te kleine plek waar u uw waardevolle bezit niet durft te parkeren. Dit snappen wij. Een auto is een belangrijke en dure bezitting waar u zuinig op bent. Daarom kan het nooit kwaad om extra tips te lezen om het parkeren zo soepel mogelijk te lopen en de meeste risico’s te voorkomen.

Vooraf een parkeerplek boeken

Vaak is het goedkoopste als eerste weg. Dit is ook het geval zo bij parkeren. De goedkoopste parkeerplekken zijn vroeg in de ochtend al bezet waardoor u automatisch naar de duurdere parkeerplekken wordt geleid. Niet alleen kost dit u meer, ook parkeert u waarschijnlijk in een buurt waar u niet moet zijn. Om dit te voorkomen kunt u het beste van te voren uw parkeerplek hebben vastgelegd. U weet dan precies waar u kunt parkeren en hoeveel u ervoor betaalt. Een parkeerplaats online reserveren kan eenvoudig op ParkerenGroningenCentrum. Bekijk de parkeerlocaties en vind de gewenste parking.

Doe onderzoek

In Groningen zijn er veel mogelijkheden om te parkeren. Tussen deze verschillende parkeerlocaties kan een behoorlijk verschil zitten in het parkeertarief. Niet alleen in het parkeertarief kan een verschil zitten, ook in de service en de veiligheid. Van deze verschillen zult u niet op de hoogte zijn als u er nog niet bent geweest. Daarom raden wij u aan om niet alleen prijzen te vergelijken, maar ook reviews te lezen van eerdere bezoekers. Zij hebben de desbetreffende parkeerlocatie al eerder bezocht en weten wat u kunt verwachten. Bij de parkeerlocaties hebben wij de reviews neergezet. Blijft u nog met vragen zitten, neem dan contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen pagina.

Plan het vertrek


Plan de avond van te voren de route. Hierdoor weet u hoe laat u weg moet en kunt u zich daarop instellen. Ook voorkomt u hiermee dat u erachter komt dat u te laat bent vertrokken en te gehaast op pad gaat. Daarnaast adviseren wij u om voordat u weggaat de fileberichten te checken. Mochten er files zijn, dan kunt u uw route nog eenvoudig hierop aanpassen of eerder weggaan. Als laatste kunt u voordat u weggaat op Google de parkeerplek opzoeken. Zo krijgt u een goed beeld van de ligging en hoe het eruit ziet. Dit maakt het vinden van de parkeerlocatie nog eenvoudiger.

Waar moet ik parkeren?

Het kan zijn dat op één plek meerdere parkeeraanbieders zitten. Dit maakt het vinden van uw parkeerlocatie ingewikkelder. Daarom is het handig om het exacte adres van de parkeerlocatie in te voeren in uw navigatie. Die kan u dan helpen bij het zoeken van de juiste parking. Ook kunt u het beste uw reservering uitprinten, dit wordt namelijk gezien als de bevestiging van uw reservering.

Voorkom diefstal in uw auto

Het is natuurlijk nooit 100% uitgesloten dat er niet uit uw auto wordt gestolen. Toch kunnen we altijd wel ons best doen om deze kans zo klein mogelijk te houden. Wanneer uw auto geparkeerd staat kijken de dieven eerst of er iets waardevols in ligt. Als dit niet het geval is, dan is de kans groter dat ze uw auto overslaan en naar een auto gaan waarbij dat wel het geval is. Daarom luidt ons advies om waardevolle eigendommen uit het zicht te halen. Het is nog beter om helemaal geen spullen van waarde in de auto te laten liggen. U kunt dit ook aan de dieven laten zien door de hoedenplank uit de auto te halen. Zij kunnen dan in de achterbak kijken.

“Elke keer wanneer ik Groningen bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!”

S. Weijma

“Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg. ”

R. Bouwman

“Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard. ”

M. van Groenenveld
Parkerengroningencentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Groningen Centrum