De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Online reserveren?

Online boeken

Bij ons kunt u goed onderzoek doen naar verschillende parkeerlocaties in Groningen. U kunt ze vergelijken qua prijs, services en de ligging. Doordat u zelf onderzoek doet, weet u precies wat bij uw wensen past. Wij bieden u enkel alle middelen om goed onderzoek te doen. Nadat u uw gewenste parkeerlocatie heeft gevonden, kunt u direct een parkeerplek boeken via deze website. U wordt gevraagd enkele gegevens in te vullen en vervolgens krijgt u een bevestigingsmail in uw inbox of spambox. Deze mail ontvangt u binnen 24 uur na het reserveren. Wanneer u binnen die 24 uur geen bevestigingsmail heeft ontvangen, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Autosleutel houden?

Sleutels afgeven

Bij de parkeerlocaties op onze website kunt u gewoon uw autosleutels in eigen bezit houden. In sommige andere gevallen wordt de autosleutel in bewaring gebracht van de parkeeraanbieder bij omdat er sprake is van een Valet service. Daar is nu geen sprake van. U boekt hier een parkeerlocatie met een Park & Walk service. Dit houdt in dat u enkel uw auto parkeert en vervolgens te voet naar uw bestemming gaat. Natuurlijk kunt u in plaats van lopen de bus pakken. Dit zit alleen niet bij de service in en zult u dan ook zelf moeten betalen.

's Nachts parkeren

's Nachts parkeren

Soms komt het voor dat u 's nachts moet parkeren. De vraag is dan vaak of dit wel mogelijk is. Is de parkeergarage wel geopend? Onze parkeerlocaties zijn 24/7 geopend. Als een parkeerlocatie hiervan afwijkt, dan staat het aangegeven in de beschrijving en in de voor- en nadelen. 

Staat mijn auto veilig?

veilig parkeren

Aangezien een auto een kostbaar bezit is, letten wij erg op de veiligheid. Daarom nemen wij alleen parkeerlocaties in ons overzicht op als wij zeker weten dat het veilig is. Wij maken deze keuze door te kijken of het gerenommeerde parkeerlocaties zijn of niet. Dit geeft u de zekerheid van een veilige parkeerplaats en ons een goed gevoel. Als wij toch klachten binnen krijgen over een parkeerlocatie, dan wordt deze van onze website verwijderd.

Betrouwbaar parkeren

Betrouwbaar parkeren

Naast dat de parkeergarages veilig moeten zijn, willen wij ook alleen betrouwbare parkeerlocaties. Wij kijken daarom kritisch op punten zoals camerabewaking, goede service en de locatie. U kunt aan de hand van ons onderzoek zelf kijken welke parkeerlocatie u aanspreekt. Zo ziet u de verschillende plus- en minpunten staan en de prijzen. Nadat u een parkeerlocatie heeft uitgekozen, kunt u direct de bestelling plaatsen.

Kan ik echt een eigen parkeerplaats uitzoeken?

Parkeermogelijkheden

“Elke keer wanneer ik Groningen bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!”

S. Weijma

“Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg. ”

R. Bouwman

“Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard. ”

M. van Groenenveld
Parkerengroningencentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Groningen Centrum