PARKERENGRONINGENCENTRUM

Parkeren

#
Waar kan ik parkeren in Groningen?

Om te zien waar u allemaal kunt parkeren in Groningen, kunt u altijd kijken in ons overzicht. Na het invullen van uw gewenste parkeertijden ziet u alle beschikbare parkeerlocaties in Groningen. U kunt ze bekijken op de kaart, zo ziet u in één oogopslag de locatie binnen Groningen. Maar u kunt ook zoeken op prijs, services of faciliteiten. Wij werken met verschillende parkeeraanbieders waardoor er een ruim aanbod is met diverse parkeermogelijkheden zowel in het centrum van Groningen als daaromheen.

#
Wat kost parkeren in Groningen?

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in Groningen, maar de kosten verschillen onderling. Groningen is een van de grotere steden van Noord-Nederland. Daarom springt Groningen wat betreft de parkeerkosten ook boven de rest uit. Echter kunt u met ons overzicht altijd een goede deal sluiten voor uw dagje Groningen. Reserveer vooraf bij ons uw parkeerplek en u bent verzekerd van een goede prijs voor uw parkeerplek in Groningen.

#
Kan ik ook nog gratis parkeren in Groningen?

Voor de meeste parkeerplekken in Groningen geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.

#
Zijn er dagen dat ik wel gratis kan parkeren in Groningen?

In Groningen kunt u op de meeste feestdagen gratis parkeren. Op Eerste paasdag, Eerste pinksterdag en Eerste kerstdag kunt u de hele dag en overal gratis parkeren. Op overige feestdagen zoals bijvoorbeeld Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag parkeert u gratis tussen 12:00 en 17:00 uur (met uitzondering van Binnenstad Diepenring, Binnenstad-Oost en Hortusbuurt).

#
Tot hoelang van tevoren kan ik een parkeerplek boeken op ParkerenGroningenCentrum?

U kunt een parkeerplek tot uiterlijk één uur voor de gewenst parkeertijd reserveren. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in Groningen.

#
Wat moet ik doen als ik vertraging oploop?

Als u later dan gepland aankomt bij uw parkeerplek, dan is dat natuurlijk heel erg vervelend. Een goede voorbereiding kan dit voorkomen. Zorg ervoor dat u uw parkeerplek op tijd reserveert en dat u op tijd vertrekt. Mocht het dan alsnog voorkomen dat u vertraging oploopt, dan gaat dit helaas af van de tijd die u had aangegeven te willen reserveren.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken