PARKERENGRONINGENCENTRUM

Reserveren

#
Hoe werkt online reserveren?

Het reserveren van een parkeerplek bij ParkerenGroningenCentrum is heel eenvoudig. U vult de gewenste parkeertijden in op de homepagina. Daarna komt u automatisch terecht op een vergelijkingspagina. Op deze pagina vindt u alle beschikbare parkeerlocaties in Groningen. U vergelijkt hier prijzen, services en bewakingsmogelijkheden. Nadat u een parkeerplek heeft gevonden die u schikt, kunt u direct online uw parkeerplaats in Groningen reserveren.

#
Welke parkeertijden vul ik in bij het reserveren?

Om te kunnen zien welke parkeerlocaties beschikbaar zijn, moet u de tijden waarop u wilt parkeren invullen. Mocht het zo zijn dat u de hele dag in Groningen wilt parkeren, dan maken de precieze tijden waarop u wilt parkeren niet zo veel meer uit. U zult dan waarschijnlijk aan het maximale dagtarief zitten. Maar wilt u slechts enkele uren parkeren dan betaalt u vaak per interval. Wat dit interval is, verschilt per parkeergarage/parkeerterrein. De ene werkt met een interval van een kwartier en de ander met een interval van 30 minuten.

#
Kan ik nog ergens mijn reservering controleren nadien?

Na het voltooien van uw reservering ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. U ontvangt deze bevestiging in uw mailbox. Heeft u na 24 uur nog niks ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen een nieuwe reserveringsbevestiging naar u opsturen. U kunt ook altijd voor de zekerheid nog even uw spam-box checken.

#
Hoe kan ik zien welke parkeerplaatsen nog beschikbaar zijn?

Bij het invullen van uw parkeertijden, ziet u direct welke parkeerlocaties nog beschikbaar zijn op uw gewenste parkeertijden. Hierdoor heeft u altijd een goed overzicht met alle parkeerterreinen en parkeergarages in Groningen waar u kunt parkeren. U ziet hierbij de parkeerlocaties in het centrum van Groningen maar ook bijvoorbeeld P+R locaties.

#
Wanneer kan ik het beste mijn reservering plaatsen?

Wij adviseren u altijd om zo vroeg mogelijk te reserveren. Hoe eerder u reserveert, hoe goedkoper u parkeert. Als u op tijd boekt bij ParkerenGroningenCentrum, zijn er vaak nog meer parkeergarages vrij en is de keuze groter. De goedkoopste parkeerplaatsen zijn natuurlijk als eerste weg, dus u moet er voor zorgen dat u de eerste bent die deze goedkope parkeerplaatsen boekt. Hiermee regelt u eigenlijk zelf uw ‘vroegboekkorting’.

#
Ik heb geen reserveringbevestiging ontvangen, wat moet u nu doen?

Nadat u gereserveerd heeft, ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging in uw mailbox. Het komt zelden voor dat hier iets mis gaat, maar mocht dit toch zo zijn dan is dit eenvoudig op te lossen. U kunt contact met ons opnemen. Wij zullen dan opnieuw de reserveringsbevestiging naar u sturen. Check tevens ook uw spam, het kan zijn dat onze mails daar terechtkomen. Het is ook verstandig om altijd nog even te checken met welk e-mailadres u gewerkt heeft tijdens de reservering. Dit kunt u vinden in uw account op onze site.

#
Kan ik met een andere auto komen dan de auto waarmee ik gereserveerd heb?

Bij het boeken van uw parkeerplaats geeft u uw kenteken op. Dit doen wij omdat sommige parkeerlocaties werken met kentekenherkenning als beveiligingssysteem. Op deze manier wordt het in- en uitrijden van uw auto extra beveiligd. Wanneer u besluit om met een andere auto te komen, zal dit doorgevoerd moeten worden in het systeem. U kunt in uw account op onze site het kenteken veranderen. Zo is de parkeergarage altijd op de hoogte en kunt u gewoon naar binnenrijden.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken