PARKERENGRONINGENCENTRUM

Veiligheid

#
Hoe betrouwbaar is parkeren via ParkerenGroningenCentrum?

De parkeerlocaties waar wij mee samenwerken bieden goede voorzieningen op hun parkeerplaatsen. Wij werken enkel met betrouwbare parkeerlocaties en wij houden goed in de gaten wat bezoekers vinden van hun diensten, services en prijzen. Bezoekers kunnen namelijk de parkeerlocaties beoordelingen en deze beoordelingen worden via ParkerenGroningenCentrum gedeeld. Tevens werken wij met Webshop Keurmerk om uw voorwaarden te waarborgen.

#
Zijn alle parkeerlocaties beveiligd?

Alle parkeerlocaties in Groningen waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.

#
Wat moet ik doen in geval van schade?

Mocht het gebeuren dat er schade aan uw auto is aangericht, dan kunt u de contactgegevens van de parkeeraanbieder vinden in de bevestigingsmail. U kunt via uw parkeeraanbieder een schadeformulier invullen. Wij adviseren u om dit formulier zo snel mogelijk in te vullen, om de situatie goed inzichtelijk te houden. Zorg ervoor dat u dit formulier ook altijd naar waarheid en zo volledig mogelijk invult.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken